Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

از تهران تا لس‌آنجلس؛ تلاش برای تولید اندام مصنوعی/ پژوهشگری که بین مهندسی و پزشکی «پل» زده است

  



نگاهی خودمانی به زندگی برگزیده جایزه مصطفی(ص) ۲۰۱۹؛

از تهران تا لس‌آنجلس؛ تلاش برای تولید اندام مصنوعی/ پژوهشگری که بین مهندسی و پزشکی «پل» زده است


علی خادم‌حسینی دانشمند و پژوهشگر ایرانی است که با تحقیق بین‌رشته‌ای در پزشکی و مهندسی دستاوردهای چشمگیری برای بشریت به ارمغان آورده که یکی از آنها تولید اندام‌های مصنوعی با استفاده از مهندسی بافت‌های مصنوعی است.

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، برای یک پژوهشگر رشته مهندسی زیستی، بهشتی خوشایندتر از آزمایشگاهی روی «پل» میان یک دانشکده پزشکی و یک دانشکده مهندسی در یکی از پیشروترین دانشگاه‌های جهان نمی‌توان متصور شد. آزمایشگاه علی خادم‌حسینی، برگزیده جایزه مصطفی(ص) ۲۰۱۹،  درست روی این پل استراتژیک در دانشگاه UCLA قرار دارد.

وی در این باره اینگونه توضیح می‌دهد: پژوهش‌های ما پلی میان پزشکی و مهندسی است و این یکی از چیزهایی است که مرا بسیار هیجان‌زده می‌کند.

 خادم‌حسینی که هشتم آبان ۱۳۵۴ در تهران به دنیا آمده، در حال حاضر استاد کرسی لوی نایت در رشته‌های مهندسی زیستی، مهندسی شیمی و رادیولوژی در دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس است.

این برگزیده جایزه مصطفی(ص) می‌گوید: من و برادرم در خانواده‌ای صمیمی بزرگ شدیم. پدر و مادر همیشه تشویق‌مان می‌کردند که نهایت تلاش‌مان را انجام دهیم و پیشرفت کنیم. به گمانم هم پدر و هم مادرم به من کمک کرده‌اند که در زندگی به ارزش‌های مهمی پایبند باشم.

با آغاز جنگ میان ایران و عراق در سال ۱۳۵۹ در زمانی که تنها پنج سال داشت، همه چیز تغییر کرد.  خادم‌حسینی در این باره می‌گوید: به روشنی به یاد دارم که یک بار به صورت ناگهانی از چند خانه آن‌طرف‌تر ابری به شکل قارچ بالا رفت، خانه‌ای که یکی از موشک‌ها به آن خورده بود. بدیهی است تجربه‌هایی هستند که هرگز نمی‌توان فراموش‌شان کرد اما در عین حال، سبب می‌شود قدر فرصت‌هایی که اکنون دارید را بدانید.


برنامه‌ریزی برای حرفه آینده


سرگرمی‌اش در خانه بازی‌های ویدئویی و مطالعه بود و از ورزش‌های بیرون از خانه نیز لذت می‌برد. درس‌های مورد علاقه‌اش در مدرسه ریاضی و علوم بود. در دوره‌های گوناگون شغل‌های مختلفی را برای آینده‌اش انتخاب می‌کرد، از ورزشکار حرفه‌ای و شطرنج‌باز گرفته تا معلم دبیرستان اما بعدها که به دانشگاه رفت و به اشتیاقش به پژوهش پی برد، دلش خواست که دانشمند شود.

وی علاقه‌اش به پژوهش را اینگونه توصیف می‌کند: «همیشه علاقه داشتم بدانم جهان چگونه کار می‌کند و چه قانون‌های بنیادی بر آن حاکم‌اند. فیلم‌های مستند درباره طبیعت، علم و فناوری زیاد تماشا می‌کردم اما با وجود همه این‌ها به گمانم تا پیش از سال سوم دانشگاه که نخستین بار پژوهش را تجربه کردم علاقه واقعی‌ام برانگیخته نشد.»

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.