به گزارش ایسنا، در این کارگاه، فراگیران با یادگیری اصول و مبانی کار، نحوه کار با لنزومتر و تراش انواع عدسی با متریال و اشکال را به صورت عملی یاد میگیرند.
در کارگاه تعمیر فریم عینک، آموزشها در دو سطح مقدماتی و پیشرفته، شامل رفع و اصلاح کلیه آسیب های عینک، جوشکاری و تعمیر فریم معیوب در بیش از 100 ساعت ارائه میشود.
کارگاه تخصصی ساخت عینک، با تمرکز بر کاربردی و مهارتی بودن آموزشها، با ظرفیت حداکثر 15 نفر فراگیر طی 52 ساعت برگزار میشود و ارزیابی فراگیران براساس چندین نمونه کار عملی انجام خواهد شد.
مهندس، سید محسن جناب، مدیر مرکز آموزش مهارتهای پیشرفته با اشاره به اینکه پیش از این، آموزش تعمیرات فریم عینک به صورت خصوصی بوده، گفت: برای اولین بار این آموزشها به صورت رسمی و آکادمیک از سوی این مرکز به عنوان تنها برگزارکنندهی دورههای تخصصی صنعت عینک برگزار میشود.
وی با اشاره به سابقهی فعالیتهای سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف در زمینه ی اپتیک و آزمایشگاه عینک گفت: این سازمان از بدو تأسیس با راهاندازی مرکز خدمات تخصصی و آزمایشگاه اپتیک، فعالیت خود را در این حوزه آغاز کرد و در طول نزدیک به چهار دهه فعالیت، در حوزه طراحی، ساخت و تولید عناصر اپتیکی دقیق فعالیت داشته و بخش بزرگی از نیازهای تخصصی صنایع مختلف کشور را پاسخگو بوده است.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه آزمایشگاه اپتیک جهاد دانشگاهی صنعتی شریف به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان استاندارد فعالیت دارد، افزود: این همکاری ها در زمینهی آزمون انواع عینکهای محافظ فردی چشم، عدسی، قطعات اپتیکی و کالیبراسیون لنزومتر است.
مرکز آموزشهای مهارتهای پیشرفته صنعتی شریف، با تکیه بر توان تخصصی آزمایشگاه اپتیک و اعضای هیات علمی، از سال 91 دورههای تخصصی صنعت عینک برگزار میکند و تا کنون بیش از 150 دوره در تهران و هفت استان دیگر با همکاری اتحادیههای صنفی استانی، برگزار کرده است.
علاقه مندان برای آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر از دوره های آموزشی ساخت و تعمیر عینک می توانند با شماره 66075076 تماس گرفته و یا به آدرسwww.jdsl.ir (http://%D8%A2%D8%AF%D8%B1%D8%B3www.jdsl.ir) (گروه آموزشی اپتیک بینایی) مراجعه کنند.