ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
چکیده
فناوری مبتنی بر فشار هوا (CAPP) که به سرعت در حال تحول است ، نه تنها در تحقیقات تحقیقاتی بلکه در بیوتکنولوژی ، ایمنی و فرآوری مواد غذایی ، کشاورزی و پزشکی نیز بطور فعال مورد استفاده قرار گرفته است. تنوع زیاد در پیکربندی دستگاه های پلاسما و طرح الکترودها باعث تسریع در کاربردهای مختلف پلاسمایی غیر حرارتی در تصفیه مواد مختلف و سطوح مختلف از هر اندازه شده است. حالت عملکرد پلاسمای سرد احتمالاً با اثر هم افزایی اجزای پلاسمای بیولوژیکی فعال ، مانند اشعه ماورا بنفش یا گونه های واکنشی همراه است. CAPP در غیرفعال سازی ویروس ها ، مبارزه با میکروارگانیسم های مقاوم (باکتری های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک ، هاگ ، بیوفیلم ، قارچ) و تومورها ، تخریب سموم ، اصلاح سطوح و خصوصیات آنها ، افزایش تولید میکروبی ترکیبات و تسهیل ترمیم زخم استفاده شده است. ، انعقاد خون و سفید شدن دندان ها. بررسی کوتاه مروری کوتاه بر منابع پلاسمای غیر حرارتی و دستاوردهای اخیر علوم بیولوژیکی را ارائه می دهد. ما همچنین نکات مثبت و منفی فناوری های CAPP و همچنین جهت گیری های آینده در علوم زیستی و حوزه های صنعتی مربوطه را آورده ایم.