Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

پلاسما یک فناوری نوظهور در کشاورزی و صنایع غذایی

پلاسما یک فناوری نوظهور در کشاورزی و صنایع غذایی است. تضمین امنیت غذایی جهانی مستلزم اقدامات پایدار کشاورزی است که می تواند تقاضای افزایش تولید غذا را به دلیل رشد مداوم جمعیت جهان برآورده سازد ، در حالی که تأثیرات منفی زیست محیطی تولید غذا را نیز کاهش می دهد. علاوه بر این ، در حال حاضر مصرف کنندگان خواستار سطح بالاتری از کیفیت غذا و ایمنی برای ارتقا سبک زندگی سالم هستند.
  
این مقاله ویژه برای مقاله هایی که فن آوری های نوآورانه پلاسما و راه حل های تحقیق و توسعه برای بهبود شیوه های کشاورزی پایدار و بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی را توصیف می کنند ، آزاد است.

موضوعات پیشنهادی عبارتند از:
- توسعه پلاسما برای افزایش بازده تولید مواد غذایی ، مانند افزایش جوانه زنی بذر یا استفاده از کود فعال شده با پلاسما
- عملکرد پلاسما و سایر نیازهای فرآیند در مقایسه با رویکردهای جایگزین مورد استفاده در کشاورزی و صنایع غذایی
- اصلاح محیط ، خاک ، آب یا هوا در کشاورزی یا سیستم های غذایی
- استفاده از پلاسمای غیر حرارتی برای محصولات جدید کشاورزی
- ضد عفونی / عقیم سازی پلاسما از مواد غذایی ، بسته بندی و تجهیزات تولید مواد غذایی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.