Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

فرسایش ناشی از لیزر با استفاده از پلاسما (LIPAA)

فرسایش ناشی از لیزر با استفاده از پلاسما (LIPAA)


 یک فرایند ماشینکاری پیشرفته است که در آن ، پرتو لیزر از زیر لایه عبور کرده و فلز مورد نظر را که در پشت مواد شفاف قرار گرفته است ، تابش می کند.


لیزرهای فوق سریع برای تولید شدت اوج بسیار بالا مورد نیاز است که می تواند اثرات غیر خطی مانند یونیزاسیون و جذب چند فوتونی را ایجاد کند .   به منظور غلبه بر مسئله جذب کم انرژی لیزرهای پالس طولانی در مناطق قابل مشاهده و NIR ، انواع روشهای پردازش لیزری ترکیبی ، مانند پشتی ناشی از لیزر ، فرسایش با استفاده از لیزر (LIPAA)  و لیزری حکاکی مرطوب در پشت (LIBWE)  ، با معرفی مواد جاذب اضافی مانند مایعات ، پلاسماها و لایه های جاذب جامد ایجاد شده است. جذب انرژی لیزری حادثه ای را می توان به میزان قابل توجهی افزایش داد و به لیزرهای صنعتی موجود در صنعت برای پردازش کارآمد مواد سخت شفاف اجازه می دهد. علاوه بر این ، پردازش لیزری ترکیبی که ترکیبی از فرایندهای مختلف است ، مانند فرزکاری با لیزر  ، اصلاح لیزری به دنبال آن حکاکی مرطوب یا خشک و پردازش لیزری با لیزرهای متعدد 35،36 ، جایگزین امیدوار کننده ای برای ریز ساختار سطحی ارائه می دهد ، حتی اجازه سه بعدی را می دهد. (سه بعدی) ساخت سازه ها در زیر لایه های شیشه ای در حال حاضر ، این تکنیک های جدید لیزر ترکیبی به طور گسترده ای برای ریز پردازش لیزری از مواد سخت شفاف استفاده می شود ، که کاربردهای فزاینده ای را در زمینه های میکروالکترونیک ، زیست پزشکی ، اپتوالکترونیک و مهندسی مکانیک پیدا می کند.


چندین مقاله مروری در زمینه موضوع پردازش لیزری فوق سریع  ، میکرو ماشینکاری لیزری فوق سریع از مواد شفاف  ، برش لیزری شیشه ، و نوشتن مستقیم لیزری برای میکرو/نانو ساختار و عملکرد موجود است. ساخت دستگاه های میکرو . این بررسی بر روی فرآیندهای لیزری ترکیبی برای مهندسی دقیق مواد سخت شفاف تمرکز خواهد کرد. مروری بر ویژگی ها و پیشرفت اخیر این فناوری های لیزر ترکیبی ارائه شده است. نحوه استفاده از این فناوری ها برای مقابله با چالش های پردازش لیزری مواد سخت شفاف و فرآیندهای فیزیکی پشت آنها به طور سیستماتیک مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. کاربردهای این فرآیندهای ترکیبی در زمینه های تحقیقاتی بنیادی و صنعتی مورد بحث قرار گرفته است. در نهایت ، خلاصه و چشم انداز این فناوری ها برجسته می شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.