Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

پلاسمای غیر حرارتی (NTP) یا پلاسمای سرد

صنایع غذایی


در زمینه پردازش غذا ، یک پلاسمای غیر حرارتی (NTP) یا پلاسمای سرد به طور خاص یک درمان ضد میکروبی است که برای استفاده در میوه ها ، سبزیجات و محصولات گوشتی با سطح شکننده مورد بررسی قرار می گیرد.  این غذاها یا به میزان کافی تمیز نشده اند و یا در غیر این صورت برای درمان با مواد شیمیایی ، گرما یا سایر ابزارهای معمول پردازش مواد غذایی نامناسب هستند. در حالی که کاربردهای پلاسمای غیر حرارتی در ابتدا بر ضدعفونی کننده میکروبیولوژیکی متمرکز بود ، برنامه های جدیدتر مانند غیر فعال سازی آنزیم ، اصلاح پروتئین  و اتلاف آفت کش به طور فعال در حال تحقیق هستند.   پلاسمای غیرحرمی همچنین شاهد افزایش استفاده در عقیم سازی دندانها و دستها ،  در خشک کنهای دستی و همچنین در فیلترهای خود-ضد عفونی کننده است. پیکربندی خاصی از تخلیه پلاسما شامل یونیزاسیون هوا یا مخلوط گاز خاصی در داخل بسته بندی مهر و موم شده ، که به عنوان "پلاسمای سرد در بسته" نامیده می شود اخیراً توجه زیادی را به خود جلب کرده است. 


اصطلاح پلاسمای سرد اخیراً به عنوان توصیفی مناسب برای تشخیص یک اتمسفر ، در نزدیکی دمای اتاق تخلیه پلاسما از سایر پلاسما ، که در صدها یا هزاران درجه بالاتر از محیط کار می کند ، استفاده شده است (نگاه کنید به پلاسما (فیزیک) دما). در چارچوب فرآوری مواد غذایی ، اصطلاح "سرما" می تواند به طور بالقوه تصاویر گمراه کننده ای از نیازهای یخچال را به عنوان بخشی از درمان با پلاسما ایجاد کند. با این حال ، در عمل این سردرگمی مسئله ای نبوده است. "پلاسمای سرد" همچنین ممکن است به طور آزاد به گازهای یونیزه ضعیف اشاره داشته باشد (درجه یونیزاسیون <0.01 <).

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.