Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص
Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی

کارشناسی ارشد رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی


معرفی رشته:


"رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی" یکی دو سال پس از کشف اشعه ایکس و رادیواکتیویته متولد شد و به سرعت رشد کرد و امروزه با پیشرفت علوم زیستی از جمله علوم سلولی و مولکولی و ژنتیک در حال توسعه همه جانبه است. این رشته یکی از گرایشهای رادیولوژی است که جهت پیشگیری از عوارض اشعه ناشی از پرتوهای دستگاه رادیولوژی راه اندازی شده و در قسمتهای دزیمتری بیمارستان کاربرد دارد. 
  
هدف از رشته رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی تربیت متخصصانی است که بتوانند در زمینه های حرفه ای مثل کنترل اثرات بیولوژیک پرتوها، حل مسائل رادیولوژی، مراقبتهای فیزیکی و بهداشتی کارکنان مراکز مربوطه و جلوگیری از احتمال وقوع حوادث و سوانح پرتویی در آن مراکز فعالیت کنند.

فارغ التحصیلان این رشته می توانند در زمینه های آموزشی، پژوهشی و خدماتی با همکاری دیگر رشته های مرتبط در کشور فعالیت کنند.

در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال شغل و استخدام هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی(سرفصل) و تعداد واحد ها، دانشگاه های دارای رشته ارشد رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی، معرفی رشته های دکترای رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی مشاغل و بازارکار این رشته ارایه می شود.


رشته های کارشناسی مجاز برای ورود به این رشته بر اساس دفترچه کنکور ارشد 95 عبارتند از:

کارشناسی تکنولوژی پرتوشناسی، زیست شناسی سلولی و مولکولی، تکنولوژی پرتودرمانی، تکنولوژی پزشکی هسته ای، ژنتیک، بیوفیزیک، فیزیک، مهندسی هسته ای با گرایش پرتو پزشکی


 

برنامه درسی (سر فصل) رادیوبیولوژی و حفاظت پرتویی و تعداد واحدها :

تعداد کل واحدها : 32 واحد
دروس پایه : 12 واحد
دروس تخصصی : 14 واحد

پایان نامه : 6 واحد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.