Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص
Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

مدیر مرکز تحقیقات فرآوری لیزر دانشگاه خبر داد

مدیر مرکز تحقیقات فرآوری لیزر دانشگاه خبر داد


همکاری گروه تحقیقاتی ساخت پیشرفته دانشگاه صنعتی مالزی با دانشگاه ملایر

همکاری گروه تحقیقاتی ساخت پیشرفته دانشگاه صنعتی مالزی با دانشگاه ملایر










ایسنا/همدان مدیر مرکز تحقیقات فرآوری لیزر دانشگاه ملایر راه‌اندازی این مرکز را آغاز مسیر پژوهشی انعقاد تفاهم نامه همکاری علمی- پژوهشی بین گروه تحقیقاتی ساخت پیشرفته دانشگاه صنعتی مالزی(UTM) و دانشگاه ملایر دانست.

دکتر محمود مرادی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دو سال پیش مرکز تحقیقات فرآوری لیزری مواد را در دانشگاه ملایر راه اندازی کردیم که یک مرکز تحقیقات منحصربفرد در سطح کشور است، به فعالیت های پژوهشی و صنعتی انجام شده در این مرکز اشاره و مطرح کرد: فرآیندهای لیزری پرکاربرد در صنعت مثل جوشکاری لیزر، برش‌کاری لیزر، سوراخ‌کاری لیزری، فرآیندهای مهندسی سطح توسط لیزر شامل سخت‌کاری لیزری، پوشش‌دهی لیزری و چاپ سه بعدی به کمک لیزر یا ساخت افزایشی از جمله فرآیندهایی هستند که در این مرکز انجام می شود.  

وی به همکاری این مرکز با دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور اشاره و تصریح کرد: چندین دانشجوی ارشد و دکتری هم از دانشگاه ملایر و هم از دانشگاه های صنعتی شریف، خواجه نصیر، تربیت مدرس، دانشگاه شهید چمران، دانشگاه بوعلی، دانشگاه اراک و دانشگاه بیرجند در زمینه های تخصصی مشترک و در قالب طرح های پژوهشی با مرکز ما همکاری می کنند.

مدیر مرکز تحقیقات فرآوری لیزر دانشگاه ملایر در بخش دیگری با اشاره به اینکه همه پژوهش های فرآوری لیزری مواد قابل استفاده در صنعت هستند و در مواردی صنعتی شده اند، افزود: این تکنولوژی در مواردی از سطح صنعت موجود جلوتر است و صنعتی شدن آن به علت آشنایی کم صنعتگران با آن و یا هزینه های بالای اولیه هنوز فراگیر نشده است.

وی به تعدد مقالات چاپ شده در مجلات معتبر بین المللی اشاره کرد و ادامه داد: به واسطه همین شاخص ها گروه تحقیقاتی ساخت پیشرفته در دانشگاه UTM مالزی که جزء ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا در رتبه بندی معتبر QS قرار گرفته است، با مرکز ما ارتباط گرفت و پس از انجام رایزنی ها تفاهم نامه ای به پیشنهاد خودشان با دانشگاه ملایر منعقد گشد.

مرادی یادآور شد: با توجه به اینکه این تکنولوژی یک تکنولوژی روز دنیا بوده و در دانشگاه های مطرح دنیا رو به گسترش است و طبق صحبت های انجام شده دانشگاه مالزی فاقد این تکنولوژی است، آنها علاقمند به انعقاد این تفاهم نامه و همکاری با مرکز تحقیقات فرآوری لیزر دانشگاه ملایر شدند.

وی با بیان اینکه تفاهم نامه های بین المللی این چنینی منجر به ارتقاء سطح علمی دانشگاه می شود، اضافه کرد: با استقبال و موافقت رئیس دانشگاه ملایر این تفاهم نامه در چهارچوب انجام و حمایت از طرح های پژوهشی مشترک در زمینه ساخت افزایشی، فرآیندهای لیزری و به ویژه چاپ سه بعدی، ارتقاء فعالیت های تبادلاتی شامل دستاوردهای علمی و انتشارات مشترک، سمینارها، کنفرانس ها، آموزش، دوره های اینترشیپی دانشجویان و اساتید فراهم شد.

مدیر مرکز تحقیقات فرآوری لیزر دانشگاه ملایر نظارت و راهنمایی پروژه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از دیگر مفاد این تفاهم نامه عنوان و اظهار کرد: داشتن دانشجویان مشترک و بهره مندی دانشجویان از امکانات دو دانشگاه به منظور ارتقاء سطح علمی و پژوهشی از دیگر مفاد این تفاهم نامه است.

وی با بیان اینکه شیوع بیماری کرونا تمام دنیا را تحت تأثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: بخشی از همکاری ها به صورت مجازی در حال انجام است و امیدواریم با ریشه کن شدن این بیماری در سراسر دنیا ادامه همکاری ها را داشته باشیم.

معاون دانشکده فنی مهندسی دانشگاه ملایر در پایان با بیان اینکه رویکرد بین المللی در تحقیقات دانشگاهی سبب ارتقاء سطح علمی، پژوهشی دانشگاه ها می شود، گفت: با این رویکرد تبادلات دوطرفه دانشگاه ها سبب برد دو طرف خواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.