Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص
Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

شناسایی ویروس‌ها و پادتن‌ها با کمک یک روش تصویربرداری

شناسایی ویروس‌ها و پادتن‌ها با کمک یک روش تصویربرداری

شناسایی ویروس‌ها و پادتن‌ها با کمک یک روش تصویربرداری

پژوهشگران آمریکایی با استفاده از یک روش تصویربرداری توانستند به شناسایی ویروس‌ها و پادتن‌ها و تفکیک آنها از یکدیگر بپردازند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، گروهی از دانشمندان "دانشگاه نیویورک"(NYU)، روشی ابداع کرده‌اند که در آن برای شناسایی ویروس‌ها و پادتن‌ها از روش "تمام‌نگاری" یا "هولوگرافی"(Holography) استفاده می‌شود. شاید این روش جدید بتواند به تشخیص‌های پزشکی به خصوص تشخیص کووید- ۱۹ کمک کند.  

"دیوید گریر"(David Grier)، استاد فیزیک دانشگاه نیویورک و از پژوهشگران این پروژه گفت: روش ما مبتنی بر اصول فیزیک است که پیشتر برای آزمایش‌های تشخیصی به کار نرفته‌اند. ما با کمک این روش می‌توانیم پادتن‌ها و ویروس‌ها را مشاهده کنیم.

این روش تشخیصی‌، کار خود را طی ۳۰ دقیقه انجام می‌دهد، عملکرد دقیقی دارد و با نیاز به کمترین نیروهای آموزش دیده صورت می‌گیرد. این روش می‌تواند هم وجود ویروس را برای بررسی عفونت و هم وجود پادتن را برای بررسی ایمنی بدن ارزیابی کند.

این گروه پژوهشی در کار خود از پرتوهای لیزر استفاده کردند تا هولوگرام‌هایی را از نمونه‌های آزمایشی خود ثبت کنند. سطح نمونه‌ها با مواد شیمیایی پوشیده شد تا بتواند ذرات ویروس و ذرات پادتن را با توجه به هدف آزمایش جذب کند. دانشمندان با کمک این روش جدید توانستند تغییرات را در هولوگرام‌ها تشخیص دهند.

گریر ادامه داد: ما می‌توانیم نمونه‌های بسیاری را با این روش ارزیابی کنیم و بدین ترتیب آزمایش را در زمان کوتاه‌تری انجام دهیم. ما با کمک این روش می‌توانیم تغییرات را به سرعت، با اطمینان و با هزینه کم بررسی کنیم.

دانشمندان، ویدئوهای هولوگرافیک را با استفاده از ابزاری موسوم به "xSight" آماده کردند. گریر گفت: این ابزار می‌تواند ذرات ویروس را در بزاق دهان بیمار تشخیص دهد و آنها را از پادتن‌ها تفکیک کند.

وی افزود: هر کدام از آزمایش‌ها برای یک هدف مشخص طراحی شده‌اند اما می‌توان از آنها به صورت همزمان برای شناسایی چند هدف استفاده کرد.

این روش می‌تواند به تشخیص و درمان به موقع بیماران کمک کند و خطرات تشخیص اشتباه و هزینه‌های درمان را کاهش دهد.

این پژوهش، در "National Science Foundation" به چاپ رسید.

انتهای پیام

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.