ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
چکیده
کلید واژه ها
نیاز به فن آوری های پردازش غذای غیرماهی
مقدمه ای برای پلاسمای سرد
پلاسمای سرد با فشار پایین
فشارهای جوی پلاسمای سرد
افزایش شیمیایی پلاسمای سرد برای تقویت اثر
اقتصاد پلاسمای سرد
نتیجه گیری ها و توصیه ها برای زمینه های کلیدی تحقیقات آینده
نکات خلاصه
مسائل آینده