Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص
Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

پلاسمای سرد

خلاصه


پلاسمای سرد نوعی فناوری نوین برای پردازش مواد غذایی غیر حرارتی است که از گازهای فعال و فعال برای غیرفعال کردن میکروب های آلوده روی گوشت ، مرغ ، میوه ها و سبزیجات استفاده می کند. این روش ضدعفونی کننده ضدعفونی کننده از برق و گاز حامل مانند هوا ، اکسیژن ، نیتروژن یا هلیوم استفاده می کند. به عوامل شیمیایی ضد میکروبی نیازی نیست. حالتهای اصلی عملکرد به دلیل اشعه ماورا بنفش و محصولات شیمیایی واکنشی از فرآیند یونیزاسیون پلاسما سرد است. مجموعه گسترده ای از سیستم های پلاسمای سرد که در فشارهای جوی یا در اتاق های تصفیه فشار کم کار می کنند ، در دست توسعه است.   می توان کاهش بیش از 5 چوب برای بیماریزایی مانند سالمونلا ، اشریشیا کلی O157: H7 ، لیستریا مونوسیتوژنز و استافیلوکوکوس اورئوس بدست آورد. زمان های درمان موثر بسته به نوع غذای تحت درمان و شرایط پردازش می تواند از 120 ثانیه تا کمتر از 3 ثانیه باشد. محدودیت های کلیدی برای پلاسمای سرد ، وضعیت نسبتاً زودرس توسعه فناوری ، تنوع و پیچیدگی تجهیزات لازم و تأثیرات تا حد زیادی ناشناخته درمان با پلاسمای سرد بر کیفیت حسی و تغذیه ای غذاهای تحت درمان است. همچنین ، نحوه عملکرد ضد میکروبی برای سیستم های مختلف پلاسمای سرد بسته به نوع پلاسمای سرد تولید شده متفاوت است. بهینه سازی و مقیاس گذاری تا سطح درمان تجاری نیاز به درک کامل تری از این فرایندهای شیمیایی دارد. با این وجود ، این حوزه از فناوری نویدبخش است و موضوع تحقیق فعال برای افزایش کارایی است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.