Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص
Sepanta Laser Spadan

Sepanta Laser Spadan

شرکت سپنتا لیزر اسپادان سهامی خاص

راهنمای فیزیک رادیوتراپی


توضیحات کتاب

از فیزیک پس‌زمینه ضروری و رادیوبیولوژی گرفته تا آخرین روش‌های تصویربرداری و درمان، ویرایش دوم به‌روزرسانی شده کتاب راهنمای فیزیک رادیوتراپی: تئوری و عمل تمام جنبه‌های موضوع را پوشش می‌دهد.


در جلد 1، بخش A شامل برهمکنش تابش با ماده (ذرات باردار و فوتون ها) و مبانی دزیمتری با بخش گسترده ای در فیزیک میدان کوچک است. بخش B رادیوبیولوژی را با تأکید بیشتر بر هیپوفرکشناسیون پوشش می دهد. بخش C تجهیزات تصویربرداری و درمان شامل شتاب دهنده های خطی هدایت شونده MR را شرح می دهد. بخش D در مورد اندازه‌گیری دوز شامل فصل‌هایی در مورد محفظه‌های یونیزاسیون، آشکارسازهای حالت جامد، فیلم و ژل‌ها، و همچنین شرح و توضیح مفصل کدهای عملی برای تعیین دوز مرجع از جمله عوامل تصحیح آشکارساز در میدان‌های کوچک است. بخش E خصوصیات پرتوهای بالینی (خارجی) را شرح می دهد. روش‌های مختلف (یا «الگوریتم‌ها») برای محاسبه دوز در بیمارانی که توسط پرتوهای فوتون، الکترون و پروتون تابش می‌شوند، در بخش F با تأکید بیشتر بر الگوریتم‌های قطعی مبتنی بر مونت کارلو و مبتنی بر شبکه توضیح داده شده‌اند.


در جلد 2، بخش G تمام جنبه های برنامه ریزی درمان از جمله تصویربرداری بیمار مبتنی بر CT، MR و رادیونوکلئید، پرتوهای فوتون مدوله شده با شدت، پرتوهای الکترونی و پروتون، تابش استریوتاکتیک و کل بدن و استفاده از معیارهای دزیمتری و رادیو بیولوژیکی را پوشش می دهد. TCP و NTCP برای ارزیابی و بهینه سازی طرح. اصول تضمین کیفیت با کاربرد در تجهیزات و فرآیندها در قسمت H پوشش داده شده است. در نهایت، بخش K به حفاظت از پرتوهای عمومی، کارکنان و بیماران اختصاص دارد. جداول گسترده ثابت‌های فیزیکی، داده‌های برهمکنش فوتون، الکترون و پروتون، و داده‌های معمولی پرتو فوتون و رادیونوکلئید در قسمت L آورده شده است.


ویرایش دوم کتابچه راهنمای فیزیک رادیوتراپی که توسط مقامات شناخته شده در این زمینه، با فصل های جداگانه نوشته شده توسط متخصصان مشهور، ویرایش شده است، دانش نظری و عملی به روز ضروری را برای ارائه پرتو درمانی ایمن و موثر ارائه می دهد. این مورد برای فیزیکدانان پزشکی بالینی و تحقیقاتی، انکولوژیست های پرتوشناسی، تکنسین های پرتو، دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد خواهد بود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.